Kan du godt lide at forkæle andre med god mad?
Er du god til at have mange bolde i luften?
Og kan du lide at eksperimentere med forskellige smage og råvarer? Så er Mad & Ernæring måske lige noget for dig. Her får du et indblik i, hvordan en hverdag i køkken-, kantine- og restaurationsbranchen kan se ud. Vi producerer sund, spændende og næringsrig kost hver dag fra vores køkken. Vi sammensætter måltiderne efter årstiderne og bruger bl.a. de råvarer, vi har til rådighed omkring os. Hver dag skal der produceres morgenmad og frokost til alle elever og medarbejdere på institutionens tre skoler, så det kræver et højt tempo og godt teamwork i køkkenet. Du kommer til at få en spændende og produktiv hverdag, hvor du får rig mulighed for at kombinere teori og praksis.
På skolen i Køge står Mad & Ernæring også for at lave mad til arrangementer ud af huset.
Uddannelser som Mad & Ernæring kan pege imod:
- Gastronom
- Ernæringsassistent
- Kok
- Slagter
- Tjener
- Cater
- Serviceassistent
- Bager og konditor
Mad & Ernæring
Mød din lærer

Jimi Henri Andersen

Mette Flindt Hansen

Morten Krogsgaard Hansen

Per Anders Musiat

René Wagner
Praktiske informationer
Find din interesse
