Kan du godt lide at forkæle andre med god mad?
Er du god til at have mange bolde i luften?
Og kan du lide at eksperimentere med forskellige smage og råvarer? Så er Mad & Ernæring måske lige noget for dig. Her får du et indblik i, hvordan en hverdag i køkken-, kantine- og restaurationsbranchen kan se ud. Vi producerer sund, spændende og næringsrig kost hver dag fra vores køkken. Vi sammensætter måltiderne efter årstiderne og bruger bl.a. de råvarer, vi har til rådighed omkring os. Hver dag skal der produceres morgenmad og frokost til alle elever og medarbejdere på institutionens tre skoler, så det kræver et højt tempo og godt teamwork i køkkenet. Du kommer til at få en spændende og produktiv hverdag, hvor du får rig mulighed for at kombinere teori og praksis.
På skolen i Køge står Mad & Ernæring også for at lave mad til arrangementer ud af huset.
Uddannelser som Mad & Ernæring kan pege imod:
- Gastronom
- Ernæringsassistent
- Kok
- Slagter
- Tjener
- Cater
- Serviceassistent
- Bager og konditor
Mad & Ernæring
Mød din lærer
Jimi Henri Andersen
Jonas Alec Wyard
Mette Flindt Hansen
Morten Krogsgaard Hansen
Per Anders Musiat
Praktiske informationer
Find din interesse
Se andre værkstedslinjer i Køge, Ringsted og Faxe
Tal med en vejleder
Book en rundvisning
Sådan bliver du elev